nicedadvice

niceadvice HJØRRING er et netværk af virksomheder der tilbyder besøgende gæster kvalitetsydelser og nydelsesprodukter. Ens for alle i netværket er, at vi synes det er en god ide at give en kunde, der allerede har haft én rar oplevelse, et godt råd til at få endnu flere rare oplevelse - nu du er her. Og så er det indenfor en radius af kun 18 km - det er da nice!

Nicehjørring vil gerne gøre dit besøg i Hjørring endnu mere vellykket Vi tror på, at store oplevelser kommer af eksklusive og gode produkter samt en tilhørende service af høj kvalitet. Brug vores "niceadvice” til at lade dig inspirere til et spændende ophold i Hjørring, hvor du kan kombinere oplevelser i den dejlige natur med shopping, ophold og service af din bil. Følg os også på Facebook

LUNDGÅRD AUTOTEKNIK

Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de Vanskeligste problemer finder sin løsning.

Vores centrale beliggenhed tæt på færger, shopping og ferieresort gør det muligt, at kombinere ferie og reparation af bil på samme tid. Vi stiller altid reservebil til rådighed, så du kan nyde Nordjyllands mange tilbud alt imens din bil er i trygge hænder.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring.dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

 

SKALLERUP SEASIDE RESORT
I Skallerup Seaside Resort bor du i spahus, klassisk feriehus eller lejlighed i et fredet naturområde direkte ud til Vesterhavet og med god afstand mellem husene og plads til privatliv med familie og venner.

Her er alt, hvad ferie-hjertet kan begære af faciliteter som vandland, legeland, aktivitetsværksted , sportshal, wellnesscenter, bowling, restaurant og cafe, irsk pub, supermarked, dyregård, ridecenter, vandre- og cykelruter ....ja, vi kunne blive ved. Central beliggenhed for udflugter, shopping og service i Nordjylland.

Se mere på www.skallerup.dk

 

HJØRRING PEJSECENTER
Hos Hjørring Pejsecenter er vi eksperter i alt indenfor pejse og brændeovne. Vi har et bredt og dybt sortiment af produkter indenfor ild og hygge. Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service. Som specielforretning kan vi tilbyde totalløsninger fra start til slut til ethvert behov.

Vi brænder for tilfredse kunder og bruger derfor meget tid på god rådgivning for at levere den optimale løsning. Kombiner et besøg med de mange muligheder Nordjylland byder på.

Klik ind på www.pejsen.com for yderligere info. Butikken ligger centralt og tæt på shopping muligheder og eksklusivt ferieresort.

 

FRILANDSVEJENS SLAGTER
Madmedmere er en moderne slagterforretning, som ligger på Frilandsvej i Hjørring. Alle vores produkter er hjemmelavede - enten i vores køkken eller i vores pølsemageri. Vi anvender kun gode danske råvarer og alle pølser og pålæg er uden gluten, farve og mælk.

Vi tilbyder dejlige hjemmelavede måltidsløsninger ud af huset, ligesom vi gerne sammensætter pakker med pølser og kød, klar til at tage med når hjemrejsen er forestående.

Kombiner et besøg ved slagteren med aktiviteter, overnatning og shopping.

 

VENDELBO CYKLER

Velkommen til Vendelbo cykler, Nordjyllands største cykelbutik.

Vendelbo Cykler sælger og servicerer el-cykler, børnecykler, indkøbscykler, terræn og racercykler. Vi sætter en ære i at have tingene klar til den aftalte tid, og udfører alle reparationer med stor omhu.

Vendelbo Cykler har et stort udvalg af alle typer cykler, tilbehør, reservedele og beklædning til den aktive cyklist. Vi er i stand til at foretage opmåling af rytteren med vores bike fitting maskine, som er verdens mest avancerede af sin slags. Det går i al sin enkelhed ud på, at få rytteren til at sidde optimalt på cyklen, således at smerter og skader undgås samt maksimal effekt i pedalerne opnås.


Se mere om bike fitting på www.gurusports.com. Book tid til bike fitting på www.vendelbocykler.dk Har du/I lyst til en tur i det grønne, råder Vendelbo Cykler over 20 stk. terræncykler til udlejning med eller uden guide. Vi hjælper gerne med at planlægge ture. Velkommen til Vendelbo cykler, en ny og bedre verden for cyklister.

 

Risgaard vinhandel

Risgaard Vinhandel Hjørring er en moderne vinhandel, med vine fra hele verden. Vi hylder den gode smag og alle vores vine er udvalgt med stor omhu og gør en dyd ud af detaljen. Se også vores store udvalg i whiskey, rom mm.

Kombiner alle nordjyllands mange muligheder med et besøg, hvis du vil forkæle dig selv, familie og venner.

Velkommen i Risgaard vinhandel.

Frilandsvej 61, Hjørring - Telefon: 98902096.

 

Dyr og Grej

Dyr & Grej er en 450 kvadratmeter stor moderne dyrehandel, som står til rådighed med den gode ekspertise, om det er hund, kat, gnaver, krybdyr, fugle, fisk, havedam eller fiskeri i put and take eller til havs.

Der finds et meget bredt sortiment af foder, frossen råt kød til din hund når den skal leve sundt. Masser af tilbehør til alle dine kæledyr, udstyr til havedam – et besøg værd for alle. Vi har altid frossen sandorm på lager.

Der finds et stort udvalg af fugle, gnavere og havedamsfisk i Dyr & Grej og vi har Vendsyssels største udvalg af selskabs- og saltvandsfisk i vores 170 akvarier, samt masser af tilbehør til dit akvarium. Vi holder selskabsfiskene i karantæne i 5 dage før de sælges – for at sikre, at du ikke får sygdom i DIT akvarium – Vi tester gratis dit akvarievand før du køber dine fisk – så er din investering i fisk sikker.
Butikken er et besøg værd for alle – her kan man komme meget tæt på dyrene, samt røre ved dem. Vi pakker gerne dine selskabsfisk forsvarligt – så holder de sig i live under din hjemrejse fra det nordjyske.

Vi ligger central placeret i Hjørring, nær de øvrige NiceAdvice butikker. Farøvej 1A – 9800 Hjørring +45 5263 0980

 

Dorte J

Dorte J er en tøjbutik med et bredt udvalg af eksklusive design fra såvel udenlandske som danske designerer. Efter mange års erfaring i butik, er det denne erfaring og ekspertise som giver kunden en god shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.
Firmaer som forhandles i Dorte J

  • Marccain
  • Sand
  • Munthe
  • Julie Fagerholt
  • PBO
  • Gustav
  • Luisa Cerano
  • Yeti
  • Beck Søndergaard

Østergade 32 – 9800 Hjørring
+45 9890 2860

 

Bones Hjørring

Bone’s Hjørring er en Amerikansk inspireret familierestaurant i flotte og hyggelige lokaler lige i hjertet af Hjørring og med parkering lige om hjørnet. Her møder du et varieret menukort, der indeholder både pizza, hotwings og burgere til børnene og ”Verdens bedste spareribs”, Rib-eye, mørbrad og New York Strip til de voksne.
Vi glæder os hver dag til, at give vores gæster en anderledes god oplevelse end de er vant til. Hos os er servicen den allerbedste og gæsterne i centrum. Børnene har eget legerum med X-boks, Playstation og DVD, ligesom der er indrettet indgang og toilet til vores handicappede gæster.
Kombiner shopping med en god oplevelse på Bone’s
Østergade 19 – 9800 Hjørring
+45 8880 8089

 

Ønskebørn

Fordi vi er vilde med børn

Nordjyllands største børnebutik med et bredt udvalg indenfor autostole, barnevogne, beklædning, interiør, møbler og lejetøj. Vi dækker aldersgruppen fra 0 til 10 år.
Hos Ønskebørn i Hjørring stræber vi efter at give vores kunder de bedst mulige råd og den bedste vejledning. Hos os er god service, professionel rådgivning og kundepleje i højsædet.
Kom ind og besøg os og se se.
Frederikshavnsvej 88 – 9800 Hjørring
+45 9890 3831

 

Brinck Seidelinsgade Frisøren

Trænger du til forandring eller forkælelse, så er Brinck Seidelinsgade Frisøren noget for dig. Hos os bliver der lagt vægt på kvalitet og service i hyggelige omgivelser. Få en unik oplevelse og din egen personlige stil. Vi giver ekspertråd om vedligeholdelse af den nye frisure samt vejledning om produkterne og brugen af disse.
Vi forhandler og anvender Kerastase. Hos os bliver du altid mødt med et smil, med glæde og nærvær. Kombiner et besøg ved frisøren med shopping, aktiviteter og overnatning
Brinck Seidelinsgade 1 – 9800 Hjørring
+45 9892 1471

 

Nybolig Hjørring

Det er ganske nemt – som nordmand (norsk statsborger) at købe hus i Danmark – uanset om du vil anvende huset som fritidshus eller som helårsbolig. Ofte til en langt lavere pris end tilsvarende huse i Norge.

Vi har huse i alle prisklasser – fra 250.000 DKK og helt op til 10 mio. DKK. Beliggende ved skov og strand og max 30 min kørsel fra færgen i Hirtshals.
Vi hjælper dig med alt i forbindelse med købet, herunder ansøgning om tilladelse til købet, finansiering, Dansk CPR nummer osv osv. Kontakt os gerne for præsentation og fremvisning af huset, der kunne passe dig.

Se mere om huse til salg 

Brinck Seidelins Gade 4 – 9800 Hjørring

+45 9891 1119