Golf Cafeen

Jens og Pernille byder velkommen til både golfspillere og alle andre i Golf Cafèen og håber du må nyde den gode mad og en frisktappet fadøl, et glas vin eller en sodavand. 

HUSK HUSK - FISKE & SKALDYRS BUFFET DEN 29. SEPTEMBER - læs mere her

Du kan se mere i denne flyer omkring dine muligheder.

Vores daglige menu kan du se her. Vi har også næsten altid nogle gode tilbud på tavlen. Skal du have noget at drikke så se vores ølkort

Vores åbningstider er:
Mandag, fredag, lørdag & søndag: kl. 11.00 – 19.00
Tirsdag, onsdag & torsdag: kl. 11.00 – 20.00
Større grupper kan med fordel lave en bestilling før eller under runden, således dette er klar når i kommer ind. Ring på 9890 3019 eller bed om og udfyld en bestillingsseddel.

Vi leverer også mad ud af huset, eller arrangerer din fest i Golf Cafèen's dejlige lokaler. Vi kan klare fra ganske små selskaber og helt op til 150 personer - se mere her.

Skal du have noget nemt take away eller skal vi sørge for maden til frokost i privaten eller firmaet så se her.

Husk at vi fredag & lørdag har 2 & 3 retters menu i Golf Cafeen. 2 retter kr. kr. 235,- eller 3 retter kr. 268,-. Husk bordbestilling på telefon 9890 3019

Du er velkommen til at ringe på telefon 9890 3019 eller skrive en mail på cafe@hjoerringgolf.dk, hvis du har behov for yderligere oplysninger, og vi er selvfølgelig klar til et møde, hvor vi sammen kan planlægge menuen og meget mere.

JogP

Med venlig hilsen

Jens og Pernille