Golf Cafeen

Jan og Ella byder velkommen til både golfspillere og alle andre i Golf Cafèen og håber du må nyde vores gode mad og en frisktappet fadøl eller sodavand. 

Vi leverer også mad ud af huset, eller arrangerer din fest i Golf Cafèen's dejlige lokaler. Vi kan klare fra ganske små selskaber og helt op til 150 personer. 

Du er velkommen til at ringe på telefon 9890 3019, hvis du har behov for yderligere oplysninger, og vi er selvfølgelig klar til et møde, hvor vi sammen kan planlægge menuen og meget mere.

Jan og Ella går på pension den 9. april, men Jens og Pernille er allerede klar til at overtage stafetten fra den 10. april. Men de er allerede i gang i Golf Cafeen.

I perioden frem til den 10. april kan du spørge i Golf Cafeen om mulighederne for mad eller se retter på tavlen i selve Golf Cafeen.

JogP

Jens & Pernille er ved at forberede menuen, som bliver gældende fra den 10. april, så følg med her. Du kan også allerede plotte påskesøndag, den 16. april ind i kalenderen. Der byder Jens & Pernille på påskebuffet til kr. 148,-. Husk bordbestilling.