Company Day

Vi afholder gerne din company day. Kontakt os for at høre hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere.

Vendsyssel FF

"Tak for en rigtig god dag i Hjørring Golfklub, hvor klubben leverede de perfekte rammer til en super match under kyndig ledelse af John Friis, der gjorde et formidabelt arbejde, Golfcafeen der leverede en perfekt forplejning og vores generøse sponsorer, der sprængte alle rammer med store præmier. Dagen var virkelig vellykket og meget givtig. Vi glæder os allerede til Vendsyssel FF Golf Open 2014"

Thomas Hjortshøj, Bestyrelsesmedlem Vendsyssel FF (September 2013)

 

Vendsyssel Sparekasse

"Vi vil gerne takke Hjørring Golfklub for en rigtig god dag på golfbanen. Banen var i flot stand og solen smilede ned over os. Vi havde den 16. juni 2017 valgt at invitere vores kunder til en runde golf. Der var forplejning før, under og efter og alle havde en rigtig god dag. John Friis fik taget nogle billeder i løbet af dagen, som vi sendte rundt til alle deltagere efterfølgende, sammen med et lille resume af dagens event. Alt i alt en rigtig god dag, hvor vi har fået meget positiv respons fra deltagerne. Så vi gentager succesen i 2018"

Ejner Munk Svendsen, Direktør Sparekssen Vendssysel (Juni 2017).

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til godt 100 personer.