Her kan du spise

Skal du spise på et af danmarks bedste restauranter eller skal du prøve et hyggeligt bistro måltid på Hjørrings in sted. Klik på logoet for at se mere.

Vi ønsker at tilbyde et personligt og orginalt køkken. Klassiske tilberedningsmetoder, og innovativ gastronomisk tankegang går hånd i hånd med de bedste råvarer, fra lokalområdet og resten af Europa.
Vi går i dybden med tingene. Smag, former, farver, konsistenser og dufte er alle elementer der skal give mening for gæsten - ikke nødvendigvis umiddelbart, men også efterfølgende.

Bistro eller bistrot, er en betegnelse for mere rustikke madhuse, der havde sit udspring i kælderrestauranten, som udlejere tjente en ekstra skilling på at have. Her tilbød de oprindeligt lejerne mad, men åbnede senere op for offentligheden. Betjeningen er derfor mere rustik og hjemlig, og man kan tillade sig mere. Retterne er traditionelt enkle med stor focus på velsmag. Udvalget af drikkevarer er tilpasset menukortet og ikke mindst til de gæster, der kommer hyppigt.

Bvfood1