Det praktiske

Hvad skal jeg gøre?

Du kan tage fat i Rie i sekretariatet eller Alvah i proshoppen for at høre nærmere. Du kan enten ringe , maile eller - allerbedst - kigge herud, og så vil vi give en rundvisning og forklare hvordan du/i kommer i gang.

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter op hele året og efter din intro kan du møde op på de aftalte tidspunkter, få de nødvendige informationer og så starter vi. Du er altid velkommen til at komme på tirsdage fra Kl.16.30 frem til 17.30 og her vil en af begynderudvalget tage sig godt af dig.

Hvor må jeg være?

Når vi træner, er det oftest på henholdsvis driving range og indspilsområdet. Ud over disse to steder kan du træne din putting på putting green som ligger ved klubhuset. Og så har du mulighed for at spille på Vest sløjfen som ligger med sine 9 huller lige ved siden af driving range. Hele klubhuset står til rådighed med bade muligheder og selvfølgelig Golf Caféen. Sammen med kaninklubben kan du på tirsdage spille på Syd og med en fadder kan du spille alle sløjferne.

Hvad med golfudstyr?

Når du er nybegynder har vi alt hvad du skal bruge. Du kan starte med at låne noget udstyr, så kan du prøve de forskellige jern og køller. Der er forskel på herre og dame udstyr og vi hjælper dig med det. Der er også udstyr til venstrehånds spillere.

Udover køller og jern er det vigtigt med noget behageligt fodtøj og påklædning efter vejrforhold. Din eneste udgift vil være til dine egne bolde, som du kan købe i shoppen enten i en brugt udgave eller nye.

Teori / regel undervisning

Teori / regel undervisning foretages af Tommy Andersen og der undervises i Golf Caféen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller tvivl så kontakt endelig en fra Kaninudvalget eller Alvah.